Page Nav

HIDE

Pages

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

latest

Για ποιόν δουλεύει η ΓΣΕΕ;

  Η Ένωση εργαζομένων Καταναλωτών της Γ.Σ.Ε.Ε. ανακοίνωσε οδηγίες με τίτλο: «Τι πρέπει να προσέχουμε στα Σούπερ Μάρκετ για να μην την «πατήσ...

 


Η Ένωση εργαζομένων Καταναλωτών της Γ.Σ.Ε.Ε. ανακοίνωσε οδηγίες με τίτλο: «Τι πρέπει να προσέχουμε στα Σούπερ Μάρκετ για να μην την «πατήσουμε» με την ακρίβεια!»

Όταν ο κύριος Γεωργιάδης ασχολείται με το καλάθι της νοικοκυράς, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων μας προτείνουν να προσέχουμε τι βάζουμε σε αυτό. Άραγε, αυτό είναι που θα έπρεπε να ενδιαφέρει τους Έλληνες πολίτες (εργαζόμενους, άνεργους, ηλικιωμένους αλλά και τα ίδια μας τα παιδιά);

Την εποχή της μεγάλης ακρίβειας και των πολύ χαμηλών μισθών, όπου η ανεργία μαστίζει τον τόπο μας! Εποχή της ενεργειακής και επισιτιστικής κρίσης, του πληθωρισμού! Τώρα που η τεχνολογία στα χέρια των διοικούντων καταργεί ολοένα και περισσότερες θέσεις εργασίας, όπου το 15% περίπου των εργαζομένων αμείβεται με μισθό κάτω των 500 €, όπου και στα σούπερ μάρκετ ακόμα και τα σκόρδα είναι εισαγόμενα-η Γ.Σ.Ε.Ε. μας συμβουλεύει να κοιτάζουμε τα γραμμάρια, να συγκρίνουμε τιμές, να αγοράζουμε τα απολύτως απαραίτητα, χωρίς να γίνεται ποτέ αναφορά στα μεταλλαγμένα, τα γενετικά τροποποιημένα και τέλος στα μη ανταγωνιστικά και πανάκριβα, ελληνικά δικά μας προϊόντα. Διότι, εργαζόμενοι δεν είναι αυτοί που παράγουν, για παράδειγμα, διάφορα νοστιμότατα ελληνικά τυριά που είναι δυστυχώς απλησίαστα; Τα ελληνικά τοπικά αλλαντικά χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα που δεν μπορούμε λόγω υψηλών τιμών να αγοράσουμε; Και τόσες άλλες κατηγορίες τροφίμων! Γι αυτούς τους εργαζόμενους που παράγουν αυτά τα προϊόντα δεν έχει τίποτα να πει η ένωση καταναλωτών εργαζομένων της Γ.Σ.Ε.Ε.; Με ποιους λοιπόν συντάσσεται η ένωση αυτή, όταν δεν ενδιαφέρεται για την προέλευση, την σύσταση και τη διατροφική αξία των, εντός του καλαθιού, προϊόντων που προτείνει ο Κ. Άδωνις;

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων της Γ.Σ.Ε.Ε. που απευθύνονται σε χιλιάδες εργαζόμενους, μαζί με την κυβέρνηση, λειτουργούν όπως ακριβώς περιγράφει και η λαϊκή ρύση: «το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο»!.
Ο Έλληνας καταναλωτής θέλει μισθούς τέτοιους ώστε να μπορεί να αγοράσει τα προϊόντα που παράγει ο ίδιος, χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα, και όχι να ψάχνει τα φτηνά σκουπίδια που εισάγονται, αλλά και να του μένει και ο μισός μισθός κάθε μήνα.

Τρόφιμα, ποτά, καλλυντικά και οτιδήποτε χρησιμοποιεί ο κάθε πολίτης θα έπρεπε να είναι ασφαλή από πλευράς συστατικών και όπως πρέπει δομημένα σε όλα τα στάδια της παραγωγής τους! Και φυσικά με προτεραιότητα στα ντόπια. Μα μόνο με αυτόν τον τρόπο, τονώνεται η εσωτερική αγροτική, κτηνοτροφική, βιοτεχνική και βιομηχανική δική μας παραγωγή! Ή μήπως ο συλλογισμός μας είναι εσφαλμένος…;
Τελικά, μόνο η ένωση όλων μας, είναι η Πολιτική που μακριά από κομματικές επιρροές βάζει μπροστά το συμφέρον του πολίτη, με λογική με δίκαιο και με αλήθεια.

Η πολιτική που έχουμε σήμερα αδιαφορεί για αλλεργίες, ασθένειες και διατροφική αξία των προϊόντων, βασίζεται και προάγει μόνο το οικονομικό κέρδος και είναι αυτή που ακολουθείται σήμερα. Είναι η πολιτική που αδιαφορεί για τον πολίτη, για το τι τρώει, τι πίνει και με πόσα αμείβεται.

Αυτό ζούμε, αυτό κυριαρχεί !!!
Τελικά πόσο πολύ απέχετε από την αναγνώριση των πραγματικών μας αναγκών… οι οποίες και όμως εκφράζονται και στηρίζονται από τις θέσεις της Ελλήνων Συνέλευσις, κυρίες κύριοι εκπρόσωποι της Γ.Σ.Ε.Ε .

Δεν υπάρχουν σχόλια