Page Nav

HIDE

Pages

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

latest

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

  Η μέρα που θα πρέπει να αποφασίσουμε πως θέλουμε να ζούμε πλησιάζει.. Αυτήν την ευκαιρία την έχουμε μια φορά κάθε 4 χρόνια και είναι η ημέ...

 


Η μέρα που θα πρέπει να αποφασίσουμε πως θέλουμε να ζούμε πλησιάζει.. Αυτήν την ευκαιρία την έχουμε μια φορά κάθε 4 χρόνια και είναι η ημέρα των εθνικών εκλογών.

Παρατήρηση πρώτη

Γιατί εθνικές εκλογές και όχι κρατικές;; Τι είναι το έθνος και τι το κράτος;; Το έθνος είμαστε όλοι εμείς οι πολίτες και το κράτος είναι ο διαχειριστικός μηχανισμός μας. Επομένως όταν πάμε να ψηφίσουμε επιλέγουμε τούς διαχειριστές μας, οπού διαχειριστές μας είναι όλοκληρη η βουλή..

Παρατήρηση δεύτερη.

Ποιοί είναι αυτοί που μας ζητάνε την διαχείριση του κράτους μας; Έχουν στο παρελθόν κάνει διαχείριση ή όχι; Αν ναι, τότε γνωρίζουμε πολύ καλά πως ότι περνάμε καί βιώνουμε αυτοί τό έχουν επιλέξει. Επομένως γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τα τελευταία 50 χρόνια τουλάχιστον έχουμε τούς ίδιους διαχειριστές, τα ίδια κόμματα, τις ίδιες οικογένειες.. Άρα σκεπτόμενοι με λογική διεργασία και με νόηση το τι έχουν πράξει αναλογικά όλα αυτά τα χρόνια για εμάς και τους απόγονους μας σχετικά με το τι θα μπορούσαν να πράξουν πρέπει να βάλουμε ενα τεράστιο ΧΧΧΧΧ σέ όλους αυτούς τούς ανίκανους..

Παρατήρηση τρίτη.

Ποιους και με ποιον τρόπο πρέπει να επιλέξουμε τούς διαχειριστές μας;;;

Ας σκεφτούμε, αυτός ή αυτοί που ζητούν να γίνουν διαχειριστές μας, τι μας λένε και τι κάνουν για αυτό;; Αυτά που λένε είναι για το όφελος και τό συμφέρον όλων μας; Αυτά πού λένε είναι δεσμευτικά; Με ποιον τρόπο; Μας δηλώνουν ότι θα διαχείριστουν το χρέος μας; Με ποιόν τρόπο θα τό αποπληρώσουν;; Θα κάνουν διαχείριση πλούτου; Από που θα είναι τά κεφάλαια πού θά διαχειριστούν;; Θα έχουν βουλευτική ασυλία;; Θα είναι αντιπρόσωποι του έθνους η εκπρόσωποι; Και αν όλα αυτά είναι δεσμευτικά με ποιόν τρόπο;; Άρα πρέπει να επιλέξουμε αυτούς που με λογική διεργασία μας αποδεικνύουν, μέσω της ιδρυτικής τους διακήρυξης, και των προγραμματικών τους δηλώσεων, όπου είναι καταχωρημένες στον Άρειο Πάγο. Άρα είναι δεσμευτικές και δηλώνουν ότι θα γίνει αποπληρωμή του χρέους και θα δημιουργηθούν 49.000 εργα , όπου τό ποσό ανέρχεται στα δύο τρις τριακόσια δις ευρώ... Και κυρίως αποποιούνται της βουλευτικής τους ασυλίας με συμβολαιογραφική πράξη, πριν τις εκλογές. Η επιλογή είναι δική μας, είναι στο χέρι μας το πώς θέλουμε να διαμορφώσουμε τό μέλλον μας, τό μέλλον τών παιδιών μας.

Τελικα Θέλουμε να ζήσουμε με χρέη ή με πλούτο;;; Ο πολιτικός φορέας Ελλήνων συνέλευσις το όχημα τού Έθνους τών Ελλήνων είναι αυτό πού μας οδηγεί στον πλούτο μας, στην ευημερία μας, στο δίκαιο για όλους τούς πολίτες,στην ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ μας .ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΜΠΟΡΟΎΜΕ..ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ!!



ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.e-synews.gr
 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3r...
 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8...


Δεν υπάρχουν σχόλια