Page Nav

HIDE

Pages

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

latest

Βουλευτές σε ρόλο μεσίτη

  Aυτό που εμείς οι απλοί άνθρωποι θεωρούμε  Βουλή των Ελλήνων  δεν έχει καμία σχέση με διοίκηση και κυβέρνηση! Είναι  ένα μεγάλο πολυεθνικό...

 



Aυτό που εμείς οι απλοί άνθρωποι θεωρούμε Βουλή των Ελλήνων δεν έχει καμία σχέση με διοίκηση και κυβέρνηση! Είναι ένα μεγάλο πολυεθνικό παρακράτος με τη μορφή ιδιωτικής εταιρίας σε ρόλο real estate oπου τα διάφορα κόμματα-φατρίες με κοινό σπόνσορα, συναγωνίζονται μεταξύ τους στο αφεντικό τους, τον μεγαλοτοκογλύφο κάνοντας δελεαστικές προσφορές προτάσεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η έμπνευση - ιδέα του Βαρουφάκη για το πρόστιμο στους ανεμβολίαστους!!!

Και βέβαια, τσακώνονται ποιoς θα πάρει την μεγάλη εργολαβία στο κερδοφόρο γι αυτούς ξεπούλημα της πατρίδας μας αλλά και των ίδιων των Ελλήνων προς τρίτους, που τους αποφέρει τεράστια κέρδη με απίστευτες προμήθειες..(πολλές κι αξέχαστες μίζες) και το τραγικότερο ολων; Το χρήμα που ρέει αναμεταξύ τους είναι χρήμα Ελληνικό όπως κι ο χρυσός που μας εχουν υφαρπάξει και σφαιτεριστεί. Κυρίαρχος βασικός ενδιάμεσος μεσολαβητής υπήρξε και η εκκλησία που ποτε δεν ήταν της Ελλάδος γιατί ο αρχιεπίσκοπος Ιωαννίνων είναι κι ο αντιπρόεδρος στην Εθνική τράπεζα που έχει καπηλευτεί και διαχειρίζεται πίσω από τις πλάτες μας δόλια κι αυθαίρετα την Εθνική κληρονομιά των Ελλήνων.

Στην Ελλήνων Συνέλευσις είμαστε οι μοναδικοί που έχουμε καταγγείλει τα πάντα με στοιχεία και το τίμημα της αλήθειας το πλήρωσε ο πρόεδρος μας με 44 μήνες άδικου εγκλεισμού στην φυλακή. Τώρα κατεβαίνουμε κι εμείς στις επερχόμενες εκλογές κι όχι όπως όλοι οι άλλοι, για μια ακόμα σειρά από κερδοφόρες “μπίζνες” υπερ τρίτων στις πλάτες των ανυποψίαστων Ελλήνων ξεπουλώντας με υπουργικές υπογραφές τα πάντα. Ένα τέτοιο αξέχαστο είναι και το ξεπούλημα στους Ιταλούς της Τρενοσε κι ενώ έπειτα θρηνούσαμε όλοι μας την τραγωδία στα Τέμπη τις ίδιες κιόλας μέρες, σύσσωμη η Βουλή ξεπούλησε μέχρι και το νερό σε ιδιώτες.

Αν δεν βγούμε μπροστά οι Έλληνες ενωμένοι ως τοίχος ως γροθιά το επιχειρηματικό πάρτυ του συνεχόμενου παράνομου κι αυθαίρετου ξεπουλήματος με εγγυητές τα διαχρονικά θύματα εμάς τους Έλληνες ιδιοκτήτες δεν πρόκειται κανείς άλλος να το σταματήσει για εμάς στην θέση μας!

"Ελλήνων Συνέλευσις".. Επιμένουμε και παραμένουμε ανθρωποκεντρικά υπέρ των Ελλήνων κι οχι υπέρ της δογματικής χρεοκεντρικής τραπεζοκρατίας που λυμαίνεται ως αχόρταγη κι αδίστακτη βδέλλα τον πλανήτη ολόκληρο με τα διορισμένα υπαλληλάκια της που παριστάνουν τους βουλευτές δίνοντας εξετάσεις θράσους ανέδειας και ξετσιπωσιάς και αποδεικνύοντας οτι δεν διαθέτουν συναισθήματα και ηθικούς φραγμούς μπροστά στον μεγαλοτοκογλύφο μεγαλοτραπεζίτη ώστε να τους προβιβάσει μετέπειτα σε άλλα μεγαλύτερα διεθνή πόστα.

Δίνουν εξετάσεις υποταγής και πειθαρχίας στο σχέδιο εξόντωσης εθνοκτονίας κι αντικατάστασης των Ελλήνων στον Ρότσιλντ μέσω της θητείας τους ως διορισμένα πιόνια - υπουργοι. Εμείς ακόμα δυστυχώς το βλέπουμε ως βουλευτική κι υπουργική θητεία ..!!!!

Μετά από εκλογές με μια περιφερόμενη κάλπη που ζήτημα είναι αν θα καταμετρηθεί ολόκληρο και με απόλυτη διαφάνεια το περιεχόμενο της ενώ παράλληλα σε χοτ σποτς και σε γειτονιές γκετοποιημένες παίζει πολύ και η αναγνωρισμένη ψήφος απο όλους τους παραπάνω. Το παρακράτος που παριστάνει την Βουλή και νομοθετεί τις λεπτομέρειες του αφανισμού μας εδω κι 190 χρόνια, αποτυπωμένο σε ΦΕΚ, μοιράζει προνόμια και οικονομικές παροχές απο Ελληνικά χρήματα σε κοινότητες Αφγανών, Σομαλών, Πακιστανών. Γιατί ετσι με αυτό τον τρόπο θα τους βοηθήσουν να επιτύχουν το σχέδιο εξόντωσης κι αντικατάστασης των Ελλήνων σε ακόμα συντομοτερη χρονική προθεσμία (πιο γρήγορα).

Καταλάβατε τώρα γιατί λέμε οτι η "Ελλήνων Συνέλευσις" αποτελεί την μοναδική λύση μονόδρομος; Είμαστε το αντίπαλον δέος όλων τους για την ουσιαστική απελευθέρωση μας απο όλα τα δεινά που μας έχουν καταπλακώσει τοσο ασφυκτικα!! Είναι τεράστιας κι ιδιαίτερης σημασίας για όλους μας οι επερχόμενες εκλογές γιατί επάνω τους παίζονται και βασίζονται πολλά περισσότερα μυστικά και δόλια σχέδια των επικυρίαρχων, από όσα εμείς οι απλοί καθημερινοί κι ανυποψίαστοι ψηφοφόροι αντιλαμβανόμαστε..!!!


Σύνταξη: Ελένη Μηλιώρη

Επιμέλεια: Αμέρισσα Αποκρεμιώτη


Πηγή: miliorieleni.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια