Page Nav

HIDE

Pages

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

latest

Απίστευτο συμβάν στη Θεσσαλονίκη: Φορτηγό τράκαρε σε... μπαλκόνι στον Άγιο Παύλο

Έναν πραγματικά κακό οδηγικό υπολογισμό φαίνεται πως έκανε οδηγός φορτηγού στην  Θεσσαλονίκη  με αποτέλεσμα  να τρακάρει το όχημά του.  Αυτό...



Έναν πραγματικά κακό οδηγικό υπολογισμό φαίνεται πως έκανε οδηγός φορτηγού στην Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να τρακάρει το όχημά του. Αυτό θα μπορούσε να είναι μία ακόμα συνηθισμένη είδηση, όμως δεν είναι. Και αυτό διότι ο εν λόγω οδηγός, δεν τράκαρε με άλλο διερχόμενο όχημα ή κάποια κολώνα, αλλά έπεσε πάνω σε... μπαλκόνι στον Άγιο Παύλο, στην Λεωφόρο “Όχι” 8.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο οδηγός του οχήματος δεν υπολόγισε σωστά το ύψος του οχήματος και του μπαλκονιού, όταν πήρε μία στροφή με αποτέλεσμα να χτυπήσει πάνω στην πολυκατοικία και κομμάτια από την γωνία του μπαλκονιού να καταρρεύσουν.

Ακριβώς από το μπαλκόνι βρίσκεται καφετέρια, στην οποία εκείνη την στιγμή υπήρχαν πελάτες οι οποίοι βλέποντας το σκηνικό, προσωρινά πανικοβλήθηκαν.

Ο οδηγός του φορτηγού μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, σταμάτησε και κατέβηκε για να δει τι είχε γίνει, ευτυχώς χωρίς να υπάρξει τραυματισμός.

«Ο οδηγός του φορτηγού είναι από Βουλγαρία, δεν ήξερε τον δρόμο και δεν υπολόγισε καλά, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου στην πολυκατοικία που βρίσκεται το κατάστημα μου. Εκείνη την ώρα, μάλιστα, υπήρχαν πολλοί πελάτες στο μαγαζί που τρόμαξαν όταν είδαν το φορτηγό να ρίχνει το μπαλκόνι. Φοβήθηκαν πολύ», περιέγραψε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο ελάχιστα λεπτά αργότερα.

«Δεν μπορούσα ούτε να φανταστώ αυτό που έβλεπα. Ευτυχώς δεν είχαμε τραυματισμούς και θύματα και ευτυχώς δεν ήταν κανένας στο σπίτι. Ο οδηγός σταμάτησε περίπου 1,5 ώρα και περίμενε να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά», σημείωσε.

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος ανέφερε στο protothema.gr πως εκείνη την ώρα έλειπε από το σπίτι και τον ειδοποίησαν για το περιστατικό. «Πραγματικά είναι απίστευτο αυτό που έγινε. Ο άνθρωπος ήταν από τη Βουλγαρία και δεν ήξερε τους δρόμους και έτσι έπεσε πάνω στο μπαλκόνι μου. Ευτυχώς δεν ήμασταν μέσα στο σπίτι, δε ξέρω τι θα μπορούσε να γίνει. Ήρθε η αστυνομία και έγινε η καταγραφή του συμβάντος και της ζημιάς και αναμένουμε την αποζημίωση», είπε.

πηγη


 

Δεν υπάρχουν σχόλια